De bedste bettingsider i Danmark: Sammenligner, anmeldelser & tips

Der er både gode og dårlige bookmakere på markedet. Hvis du ønsker et overblik, kan du få det lige her. Vi sammenligner nemlig de bedste online betting sider i Danmark.

Sammenligning af danske bettingsider

Normalt er der et sted mellem 10 og 20 aktive bookmakere i Danmark. Antallet flytter sig lidt hvert år, da der hele tiden kommer nye til, men da der samtidig er nogle, der falder fra.

Mange af de dansklicenserede betting sider er såkaldte “Euro bookies”. De adskiller sig derfor fra de asiatiske spillesider, og de opererer ud fra konceptet med at have en lidt lavere tilbagebetalingsprocent og derfor større profit margin.

I flere år har Bet365 været den største og mest pålidelige bookmaker på det danske marked. Bookmakeren fra Stoke fik licens, da markedet blev liberaliseret i 2012 - og det er fortsat den mest populære bookmaker, når vi måler på online omsætning.

background

Bet365s nærmeste konkurrenter var tidligere Unibet og Danske Spil. Sidstnævnte er stadig størst, når vi medregner fysiske forretninger med spil, mens Unibet er gået lidt tilbage efter at par dårlige sager, men som stadig er relevant for de fleste spillere.

Af de mange aktive spillesider, betegner de fleste sig som bookmakere - dvs. udbydere af odds, hvor du spiller mod selve firmaet. Der er i øjeblikket kun én spillebørs på det danske marked, og den finder vi hos Betfair. Her er der tale om en bettingside, hvor du oddser mod andre spillere, og det bringer nogle væsentlige fordele med sig. Der skal dog betales kommission af gevinster til Betfair, da de stiller platformen til rådighed.

Vi anmelder alle bookmakere i Danmark, og det giver dig mulighed for at sammenligne dem med hinanden. Du kan både sammenligne dem, når det gælder spiludvalg, bonusser, tilbagebetalingsprocent og meget mere.

bookmakerne

Læs dybdegående anmeldelser

Vi forsøger at anmelde alle online odds sider i Danmark, så du altid kan finde nyttige informationer om alle bookmakerne.

Det kommer dig til gavn, når du skal vælge en ny bookmaker at spille hos. Vi råder dig nemlig til at spille mere end bare et sted. På den måde kan du nemlig fange de bookmakere, der hænger med et højt odds i forhold til resten af markedet.

I vores anmeldelser af de danske betting sider ser vi især nærmere på, hvor mange spil de tilbyder, hvor høje deres odds er, samt hvor store bonusser du kan hente, og hvor god service spillesiden tilbyder.

Tips og gode råd til sports betting

Når du først har fundet din bookmaker, er der et par øvrige råd, du skal have med på vejen.

Du bør altid spille det højest mulige odds. Selv små decimaler har stor effekt på lang sigt. Valuebetting er vejen frem, og du maksimerer værdien ved altid at holde øje med markedet. Der er en kæmpe forskel på, om du får odds 1,95 eller odds 2,00.

Money management er ligeledes vigtigt: Hvis du sætter en stor del af din samlede pulje ved hvert spil, løber du en ret stor risiko, når der kommer dårlige stimer - og de kommer. Selv for de dygtigste spillere. Derfor er det bedst kun at sætte en lille del af bankrullen pr. bet. Vi anbefaler cirka 2%, men du kan selv justere efter, hvad der passer til din strategi.

Derudover er det selvfølgelig klart, at du bør fokusere mest på de sportsgrene, som du ved mest om. Hvis du er fodboldekspert, så spil kun på fodbold. Hvis du ved mere om tennis end alle andre, så sæt dine penge der. Vi ønsker dig held og lykke på vejen mod gevinsterne - tjek vores bookmaker anmeldelser og sammenlign dem med hinanden, hvis du leder efter et nyt sted at oddse!

background